Een creditcard zonder bkr toetsing aanvragen

Een creditcard is het makkelijkste betaalmiddel in binnen- en buitenland. U kunt overal gemakkelijk uw aankopen doen. Een creditcard kan echter flink wat extra kosten met zich meebrengen. Denk hierbij aan de rente en op termijn zelfs een bkr toetsing. Heeft u al een bkr toetsing achter uw naam staan of wilt u graag een creditcard gebruiken zonder dat u hiermee in de toekomst een mogelijke bkr notering achter uw naam krijgt dan is daar tegenwoordig een perfecte oplossing voor. Een creditcard zonder bkr toetsing in de vorm van een Prepaid Creditcard.

[button color=”green” size=”default” light=”no” icon=”fa-hand-o-right” open_in_new_window=”yes” link=”https://debitcardinfo.nl/naar/viabuy-card-pagina3″]Vraag direct de best geteste creditcard zonder BKR toetsing aan[/button]

Verschil tussen creditcard en creditcard zonder bkr toetsing

MoneybookersHet grote verschil zit hem in het betalen. Bij een gewone creditcard sluit u een lening af. U doet uw aankopen met de creditcard en krijgt daar achteraf de rekening voor. Heeft u moeite om de lening af te lossen dan komt daar een flinke rente overheen met op den duur de kans op een BKR notering.

Met een Prepaid Creditcard zijn deze zorgen voorbij. Deze creditcard zonder BKR toetsing laat u namelijk vooraf betalen. U laadt de kaart vooraf op via iDeal of een lokale bankoverschrijving. De Prepaid Creditcard kunt u vervolgens gebruiken als een gewone creditcard totdat het saldo de 0 heeft bereikt. U kunt de kaart dan niet meer gebruiken totdat u weer opnieuw geld op de kaart zet om het saldo aan te vullen. Op deze manier staat u nooit achteraf voor hoge kosten, een fikse rente of een mogelijke bkr notering.

Een prepaid creditcard is daarom het perfecte betaalmiddel voor mensen die al een bkr notering achter hun naam hebben staan. Bij de aanschaf van een prepaid creditcard wordt namelijk helemaal niet gekeken naar een eventuele bkr notering. Een prepaid creditcard is een creditcard zonder bkr toetsing. Ook voor de mensen die bang zijn om een gewone creditcard te gebruiken is een prepaid creditcard de perfecte oplossing. U kunt nooit meer uitgeven dan u vooraf op de kaart heeft gezet.

Een creditcard zonder bkr toetsing aanvragen

Hoe kunt u een creditcard zonder bkr toetsing aanvragen? Er zijn verschillende aanbieders op het gebied van een prepaid creditcard. VISA heeft zijn 3V Visa card en verder zijn de kaarten van Mats en Neteller vrij populair. De beste keuze volgens ons is de Moneybookers prepaid mastercard. Deze kaart is eenvoudig aan te vragen via de website voor een bedrag van €10,- per jaar. Betalen en geld overschrijven is gratis en tevens kunt u de Moneybookers prepaid mastercard gebruiken om geld mee te pinnen. De Moneybookers prepaid mastercard is de beste creditcard zonder bkr toetsing.

Lees ook: Gratis creditcard – Is het mogelijk?

 

Lees ook:

Creditcard Bescherming: Wat Je Rechten Zijn

Creditcard bescherming is een belangrijk onderwerp om te begrijpen als je een creditcard bezit. Het verwijst naar de rechten en voordelen die je hebt als

Creditcard Aansprakelijkheid: Wie Betaalt de Rekening?

Eerste Sectie: Creditcard Aansprakelijkheid: Wie Betaalt de Rekening? Creditcard aansprakelijkheid is een belangrijk onderwerp om te begrijpen voor degenen die gebruik maken van creditcards. Het