Skrill

De Skrill prepaid mastercard (voorheen de Moneybookers card) is een veilige en snelle manier om te betalen. Moneybookers/Skrill is een Brits bedrijf opgericht in 2002 en is al geruime tijd bezig met het omzetten van de naam naar ‘Skrill’.

De dienst die ze online leveren is vergelijkbaar met PayPal. Geld kan gestort worden op een “online bank account” waarmee er bij diverse winkels op het internet betaald kan worden. Overschrijven kan gewoon via iDeal, creditcard of een gewone overschrijving.

Veel interessanter is de Skrill prepaid mastercard. Een creditcard waar u niet mee in het rood kan staan, maar waar u net zoveel geld op kan zetten als u zelf wilt. Een BKR registratie hoeft u dan ook niet bang voor te zijn. Hierdoor komt u nooit in de problemen als bij een gewone VISA of Mastercard waar u maar door kunt gaan met uitgeven.

De kosten van een prepaid mastercard van Skrill (voorheen Moneybookers)

Bij een gewone creditcard worden er vaak allerlei kosten berekend voor het gebruik. Dit is bij de Skrill prepaid creditcard niet het geval. Er zijn geen maandelijkse kosten voor het gebruik. U betaalt slechts €10 euro per jaar voor uw Mastercard prepaid creditcard. Winkelen met deze kaart is, zowel online als offline in binnen- en buitenland, gratis. Geld pinnen kan ook met deze kaart. Hiervoor betaalt u slechts €1,80 per opname.

Het saldo aanvullen kan gemakkelijk via iDeal, een lokale overschrijving of via uw echte Visa of Mastercard. In de eerste 2 gevallen is het gratis. Het saldo aanvullen via een Visa of Mastercard kost 1,9% van het totaal overgeschreven bedrag. U kunt ook gemakkelijk geld overmaken via uw Skrill account naar iemand anders met een Skrill account. Deze overschrijving is ook altijd gratis.

De voordelen van de Skrill prepaid creditcard

Met de prepaid creditcard van Skrill komt u nooit voor verassingen te staan. Er kan nooit meer geld uitgegeven worden dan u er zelf op hebt gezet. Dit in tegenstelling tot een gewone creditcard waar u achteraf vaak de schrik van uw leven kunt krijgen doordat u meer hebt uitgegeven dan de bedoeling was. Betalen en geld overschrijven met de deze prepaid mastercard is in de meeste gevallen gratis en er zijn geen verborgen kosten. Wereldwijd kan er zowel online als offline met deze kaart betaald worden. Het saldo kan 24 uur per dag gemakkelijk worden aangevuld via de meest gebruikte betalingsmogelijkheden zoals iDeal of een lokale overschrijving. Een leuke extra is dat Moneybookers regelmatig cashback kortingen tot 25% heeft. Hierdoor krijgt u een flink bedrag op uw aankoop terug bij de door Moneybookers geselecteerde winkels.

De nadelen van de Skrill prepaid creditcard

Zijn er dan ook nog nadelen te vinden over deze kaart? Nauwelijks. Slechts het saldo aanvullen met een creditcard kan nog redelijk prijzig zijn waarbij 1.9% van het totaalbedrag berekend wordt. Kleine bedragen pinnen met de Skrill prepaid mastercard kan wel nadelig zijn aangezien er elke keer €1,80 in rekening wordt gebracht.

De Skrill prepaid mastercard aanvragen

De kaart aanvragen kan gemakkelijk via de link hieronder. U kunt een account aanmaken en de kaart voor slechts €10 euro per jaar aanvragen. Er vinden strenge identiteitscontroles plaats waardoor de kans dat iemand anders er met uw geld vandoor gaat zeer minimaal is.

Conclusie

De Skrill prepaid creditcard is één van de beste prepaid creditcards op de markt. Er zijn geen verborgen kosten en betalen met deze kaart gaat simpel en gemakkelijk in binnen- en buitenland. Zit u er aan te denken om een dergelijke kaart aan te schaffen dan is deze kaart een zeer goede keuze.