Neteller

Neteller is een aanbieder van een online bank. Net als bij Paypal en Moneybookers kunt u hier ook een online rekening openen om op het internet aankopen te doen. Daarnaast biedt Neteller de Net+ prepaid mastercard. Op deze creditcard kunt u zelf geld storten en gebruik maken van het gemak van een creditcard in binnen- en buitenland zonder dat u bang hoeft te zijn voor een torenhoge rekening. Als het saldo op de Net+ prepaid creditcard 0 is kunt u simpelweg niet meer betalen. Voor een BKR registratie of vervelende rekeningen achteraf hoeft u niet bang te zijn.

Neteller card

De kosten van een Net+ prepaid mastercard

Het aanvragen van de Neteller prepaid mastercard is gratis. Er wordt geen jaarbijdrage gevraagd en er zijn ook geen maandelijkse kosten. Mocht u uw kaart kwijt raken dan wordt er €15 euro in rekening gebracht voor een nieuwe Neteller prepaid creditcard.

Geld overmaken vanaf iDeal of een lokale overschrijving is gratis. Betalen kan daarna in elke gelegenheid waar een VISA of Mastercard wordt geaccepteerd. Neteller brengt enkel kosten in rekening bij het gebruik maken van geld pinnen via de Net+ prepaid mastercard.

Per transactie bij de geldautomaat wordt er €4 euro in rekening gebracht. Geld overschrijven van een Neteller account naar een eigen bankrekening kost €7,50 euro. Waar u wel op moet letten is dat u de Net+ prepaid mastercard elke 14 maanden minimaal 1 keer gebruikt. Bij 14 maanden geen gebruik van de kaart zal Neteller 30 dollar van uw account afschrijven. Verder zijn er geen verborgen kosten bij Neteller.

De voordelen van een Net+ prepaid creditcard

Met de Net+ prepaid creditcard kunt u gemakkelijk betalen in binnen- en buitenland in elke gelegenheid waar een gewone creditcard wordt geaccepteerd. De kaart aanvragen is gratis en er worden geen maandelijkse of jaarlijkse bijdragen gevraagd. Geld overmaken kan gemakkelijk via iDeal of een lokale overschrijving. Het systeem van Neteller is een veilig en internationaal goedgekeurd systeem waardoor er veilige transacties plaatsvinden. De creditcard van Neteller is hiermee een zeer complete betaalkaart waarmee u geld kan pinnen en overal kan betalen.

De nadelen van de Net+ prepaid mastercard

Ondanks dat Neteller claimt dat er geen verborgen kosten zijn moet u wel even de kleine lettertjes lezen. Geld pinnen bij een geldautomaat kost €4 euro per transactie en is daarmee een stuk duurder dan de €1,80 die Moneybookers vraagt. Geld terugstorten van een Neteller account naar uw eigen bankrekening kost ook €7,50. Bedenk daarom van tevoren altijd goed hoeveel geld u nodig heeft op uw Net+ prepaid mastercard, want elke keer geld terugboeken is vrij prijzig. Daarnaast moet u bij Neteller elke 14 maanden de kaart minimaal 1 keer gebruiken. Zo niet wordt er 30 dollar berekend.

De Neteller prepaid creditcard aanvragen

De kaart aanvragen is heel eenvoudig. Surf naar de website van Neteller en maak een account aan. Na een veiligheidscheck zal de Net+ prepaid mastercard binnen 10 dagen bezorgd worden. Er kan vervolgens direct geld op gestort worden om mee te betalen.

Conclusie

De prepaid creditcard van Neteller is een prima keuze voor mensen die kiezen voor het gemak van een creditcard zonder de verborgen kosten of mogelijke BKR notering. U kan nooit meer geld uitgeven dan dat u er zelf op hebt gezet.