Prepaid Mastercard Nederland – Aanvragen en Info

Een creditcard is een zeer handig betaalmiddel die echter een groot aantal nadelen met zich mee brengt. In dat opzicht is een Prepaid Mastercard in Nederland een stuk veiliger en voordeliger. Het biedt dezelfde voordelen als een gewone creditcard. U kunt veilig en gemakkelijk betalen in nagenoeg de hele wereld. Met een gewone creditcard sluit u eigenlijk in feite een persoonlijke lening af. U betaalt achteraf de aankopen met de creditcard terug. Mocht u de afbetaling vergeten of niet kunnen betalen dan zit u vast aan een flinke rente die u zelfs een BKR notering kan opleveren.

Als u eenmaal een BKR notering achter uw naam heeft wordt het heel moeilijk om volgende aankopen op afbetaling te doen. Een hypotheek of een nieuw telefoonabonnement kunt u dan wel vergeten. Met het aanschaffen van een Prepaid Mastercard in Nederland behoren dit soort zaken tot de verleden tijd. Een Prepaid Mastercard Nederland heeft alle voordelen van een gewone creditcard, maar dan zonder de nadelen.

Hoe werkt een Prepaid Mastercard in Nederland?

Een Prepaid Mastercard werkt hetzelfde als een prepaid telefoonkaart. U zet vooraf een bepaald bedrag op de kaart. Deze kaart kunt u vervolgens gebruiken om aankopen mee te doen totdat het saldo de 0 heeft bereikt. Vervolgens moet u de kaart eerst weer aanvullen voordat u hem weer opnieuw kan gebruiken. Het saldo opwaarderen gaat heel eenvoudig met een overschrijving via iDeal of een lokale bankoverschrijving.

Met een Prepaid Mastercard sluit u, in tegenstelling tot een gewone creditcard, geen persoonlijke lening af. U betaalt immers vooraf door een bepaald bedrag op de kaart te zetten. U betaalt dus nooit rente en kan ook geen BKR notering krijgen. De Prepaid Mastercard kunt u echter overal gebruiken als betaalmiddel waar ook een gewone creditcard wordt geaccepteerd in binnen- en buitenland. Met een Prepaid creditcard heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van een gewone creditcard.

Een Prepaid Mastercard Nederland aanvragen

MoneybookersEr zijn verschillende aanbieders op het gebied van een Prepaid Mastercard in Nederland. Bekende creditcard verstrekkers als VISA hebben tegenwoordig ook een prepaid variant van hun creditcard met hun 3V VISA card. De aanschaf van een 3V VISA card kan gewoon in de bekende tabakszaken als Primera of Bruna. De 3V VISA card is echter zeker niet de voordeligste optie. Voor elk aankoop die u met deze kaart doet gaat er een percentage naar VISA toe. Dit kan vooral bij de grotere aankopen flink in de kosten gaan lopen.

Andere opties voor een Prepaid Mastercard in Nederland zijn de kaarten van Mats of Neteller. Bij Mats zijn de aanschafkosten echter vrij hoog. Neteller is een betere keuze, echter moet u daar de kaart regelmatig gebruiken om geen extra kosten in rekening gebracht te krijgen. De beste keuze is volgens ons de Moneybookers Prepaid Mastercard in Nederland. Deze kaart is gemakkelijk aan te vragen via de website van Moneybookers. Met deze kaart heeft u geen verborgen kosten en het gebruik ervan is zeer voordelig. Betalen en geld overschrijven is met de Moneybookers Prepaid Mastercard gratis. Het aanvragen van de kaart is eenvoudig. Op de website kunt u de kaart voor slechts €10 euro per jaar aanvragen. Na een identiteitscontrole, om de veiligheid van het gebruik van de kaart te garanderen, zal de kaart naar u opgestuurd worden. Deze kunt u vervolgens activeren op de website van Moneybookers waarna de Prepaid Mastercard in Nederland en in het buitenland klaar is voor gebruik.

Lees ook:

Creditcard Bescherming: Wat Je Rechten Zijn

Creditcard bescherming is een belangrijk onderwerp om te begrijpen als je een creditcard bezit. Het verwijst naar de rechten en voordelen die je hebt als

Creditcard Aansprakelijkheid: Wie Betaalt de Rekening?

Eerste Sectie: Creditcard Aansprakelijkheid: Wie Betaalt de Rekening? Creditcard aansprakelijkheid is een belangrijk onderwerp om te begrijpen voor degenen die gebruik maken van creditcards. Het