Welke Creditcard Kun Je Als Anwb Lid Aanvragen?

‘n

n

Belangrijkste inzichten:

n

n

 • ANWB-leden kunnen een creditcard aanvragen die specifiek is afgestemd op hun behoeften en voordelen biedt die passen bij het lidmaatschap.
 • n

 • Met de ANWB-creditcard kunnen leden profiteren van voordelen zoals een aankoopverzekering, een reisverzekering en korting op brandstof.
 • n

 • Het aanvragen van een ANWB-creditcard is eenvoudig en kan online worden gedaan. Leden moeten hun ANWB-lidmaatschapsnummer bij de hand hebben en enkele persoonlijke gegevens invullen om de aanvraag te voltooien.

n’

Welke creditcards biedt ANWB aan?

Ontdek het scala aan creditcards dat ANWB te bieden heeft. Van de ANWB Visa Classic Card tot de ANWB Mastercard, elk biedt unieke voordelen en functies voor ANWB-leden. Leer meer over de mogelijkheden en voordelen van deze kaarten, en vind degene die het beste past bij jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een standaard creditcard of iets met extra voordelen, ANWB heeft een optie die bij jou past.

ANWB Visa Classic Card

De ANWB Visa Classic Card is speciaal ontwikkeld voor ANWB-leden. Met deze creditcard kunt u gemakkelijk vakantiepakketten boeken en andere reisgerelateerde zaken regelen. Daarnaast biedt de kaart een aankoopverzekering die uw aankopen tot 180 dagen na aankoop beschermt.

Als u op zoek bent naar meer voordelen, dan is de ANWB Visa Silver Card wellicht iets voor u. Deze kaart biedt dezelfde voordelen als de Classic Card, maar biedt ook extra VIP-service in bepaalde hotels en restaurants, zowel in binnen- als buitenland. Daarnaast krijgt u wereldwijd korting op autohuur.

Om in aanmerking te komen voor een ANWB creditcard moet u lid zijn van de ANWB. Daarnaast is het belangrijk dat u voldoende inkomen heeft om alle rekeningen zonder financiële problemen te kunnen betalen.

Na goedkeuring duurt het ongeveer 1-2 weken voordat de kaart op het door u gekozen adres wordt bezorgd. Zorg ervoor dat u na ontvangst de PIN-code activeert via internet of telefoon, zodat u de kaart kunt gebruiken voor aankopen of geldopnames.

ANWB Visa Silver Card

De ANWB Visa Silver Card is een creditcard die wordt aangeboden door de ANWB en beschikbaar is voor leden van de organisatie. Hieronder worden verschillende voordelen en functies besproken.

 • De ANWB Visa Silver Card heeft een bestedingslimiet van 2.500 euro per maand.
 • Een van de grootste voordelen van deze creditcard is dat je automatisch verzekerd bent tegen schade, verlies of diefstal van aankopen die met deze kaart zijn gedaan.
 • Je kunt veilig online winkelen met deze kaart, dankzij het Verified by Visa-programma.
 • Bij elk gebruik van de ANWB Visa Silver Card spaar je automatisch voor ledenvoordelen.
 • Met de ANWB Creditcard App heb je altijd inzicht in je uitgaven en openstaande bedragen. Je kunt ook betalingen goedkeuren via mobiele meldingen.

Om in aanmerking te komen voor een ANWB Visa Silver Card, moet je minimaal 18 jaar oud zijn en in Nederland wonen. Daarnaast moet je lid zijn van de ANWB om voor deze creditcard in aanmerking te komen.

Het aanvraagproces is zeer snel en eenvoudig. Je kunt een aanvraag online of telefonisch indienen, waarbij je wordt gevraagd om persoonlijke informatie en financiële gegevens. De verwerking duurt meestal niet langer dan twee weken, zodat je snel je nieuwe creditcard kunt gaan gebruiken.

Met de ANWB Visa Gold Card kun je zelfs indruk maken op je taxichauffeur in Londen.

ANWB Visa Gold Card

De ANWB Visa Gold Card is een exclusieve creditcard die ANWB aan haar klanten aanbiedt. Met deze premium kaart kunnen gebruikers genieten van speciale voordelen en privileges, evenals hogere limieten voor aankopen en geldopnames.

Gebruikers van de ANWB Visa Gold Card hebben recht op gratis reis- en annuleringsverzekeringen, inclusief verzekering voor ongevallen in het buitenland. Daarnaast kunnen zij profiteren van kortingen bij geselecteerde partners zoals Europcar en Schiphol Parking.

Bovendien biedt de ANWB Visa Gold Card uitgebreide fraudebescherming en worden ongeautoriseerde betalingen snel gedetecteerd en geblokkeerd. Gebruikers zijn ook verzekerd tegen online fraude.

Om in aanmerking te komen voor een ANWB Visa Gold Card dienen klanten 18 jaar of ouder te zijn en een regelmatig inkomen te hebben. Daarnaast moeten zij ingeschreven staan in Nederland en een bankrekening hebben bij een Nederlandse bank.

Zodra klanten hun aanvraag hebben ingediend, ontvangen ze binnen enkele werkdagen hun gloednieuwe kaart. De kaart biedt ook contactloze betaalopties, waardoor transacties snel en veilig verlopen.

ANWB Mastercard

De ANWB biedt de ANWB Mastercard aan als een van zijn creditcards. Met deze kaart kunt u veilig overal ter wereld betalen en geld opnemen. Hieronder vindt u meer informatie over deze creditcard.

Voordelen: De ANWB Mastercard biedt verschillende voordelen, zoals online inzicht in uw uitgaven, een aankoopverzekering en gratis extra Mastercards voor gezinsleden.

Punten:

 • Wereldwijde acceptatie van meer dan 36 miljoen winkels.
 • Gratis aanvullende reisverzekering.
 • Mogelijkheid tot contactloos betalen.
 • Geld opnemen bij geldautomaten met het Cirrus-logo wereldwijd.

Aanvragen: Om een ANWB Mastercard aan te vragen, moet u lid zijn van de ANWB en minstens 18 jaar oud zijn. Ook is er een minimum netto jaarinkomen vereist.

Aanvraagproces: Het aanvraagproces begint door online of via de telefoon formulieren in te vullen, of persoonlijk langs te gaan bij een ANWB-winkel. Na goedkeuring ontvangt u binnen twee weken uw nieuwe creditcard.

Unieke details: Bij het gebruik van de ANWB Mastercard kunt u sparen voor ledenvoordeel dat later ingewisseld kan worden bij de ANWB-winkelketen (webshop, winkels, enz.). Met het ledenvoordeel kunt u kortingen krijgen op verschillende producten, zoals entreetickets voor attracties en evenementen, restaurants, hotels en meer.

Wat zijn de voordelen van de ANWB Visa Classic Card?

Met de ANWB Visa Classic Card geniet je van een scala aan voordelen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van ANWB-leden. Ontdek de unieke extra voordelen van de ANWB Visa Silver Card en profiteer van nog meer voordelen en privileges. Duik in deze sectie en ontdek hoe de ANWB Visa Classic Card jou kan helpen bij het besparen op reizen, het verkennen van nieuwe bestemmingen en het genieten van exclusieve aanbiedingen.

Welke extra voordelen biedt de ANWB Visa Silver Card?

De ANWB Visa Silver Card heeft extra voordelen ten opzichte van de standaard Classic Card. Hieronder worden de belangrijkste voordelen uitgelegd:

 1. Je hebt een reisongevallenverzekering voor wintersportactiviteiten.
 2. Je hebt een servicenummer voor pechhulp in Nederland en Europa voor je auto, motor of scooter.
 3. Er is een aankoopverzekering die geldig is tot 180 dagen na de aankoopdatum. Het maximale bedrag per artikel is €2.500,-. Dit biedt bescherming tegen diefstal, vermissing of schade.
 4. Je krijgt twee extra creditcards met dezelfde voordelen en voorwaarden om uit te delen aan vrienden en familie.

Om de ANWB Visa Silver Card aan te vragen, moet je minimaal €1.150,- netto per maand verdienen. In sommige gevallen moet je mogelijk ook een geldig legitimatiebewijs tonen.

Je kunt de kaart online aanvragen via de website of een formulier aanvragen dat per post wordt verstuurd. Het duurt doorgaans 5-10 werkdagen voordat je de creditcard ontvangt.

Naast deze extra voordelen biedt ANWB ook twee andere creditcards: de Visa Classic Card, de Visa Gold Card en ten slotte de MasterCard. Afhankelijk van je persoonlijke situatie kun je kiezen welke creditcard het beste bij je behoeften past.

Heb je een extreem slechte kredietscore? Geen probleem, ANWB heeft creditcards die bij jou passen.

Hoe kun je een ANWB creditcard aanvragen?

Ben je geïnteresseerd in het aanvragen van een ANWB creditcard? In deze sectie behandelen we hoe je een ANWB creditcard kunt aanvragen, inclusief de vereisten die je moet vervullen. Ontdek wat nodig is om in aanmerking te komen voor deze handige financiële tool. Of je nu op zoek bent naar reisvoordelen, betrouwbaarheid of flexibiliteit, het aanvragen van een ANWB creditcard kan je helpen bij het bereiken van je financiële doelen.

Wat zijn de vereisten voor het aanvragen van een ANWB creditcard?

Voor het aanvragen van een ANWB creditcard zijn er bepaalde vereisten waar je aan moet voldoen. Ten eerste moet je lid zijn van de ANWB. Daarnaast moet je minimaal 18 jaar oud zijn en beschikken over een vast inkomen. Ook wordt er gekeken naar je betaalgedrag en kredietwaardigheid.

Bij het aanvragen van een ANWB creditcard kun je zelf kiezen welke kaart het beste bij jou past, zoals de Visa Classic Card, Visa Silver Card, Visa Gold Card of Mastercard. Elke kaart heeft zijn eigen voordelen en tarieven.

Het aanvraagproces verloopt online en is snel en simpel. Op de website van ANWB kun je de gewenste kaart selecteren, vervolgens vul je persoonlijke informatie in en upload je gevraagde documenten. Na deze stappen wordt je aanvraag beoordeeld door de bank en meestal krijg je binnen vijf werkdagen reactie.

Belangrijke documenten die nodig zijn tijdens het aanvragen van een ANWB creditcard zijn onder andere een identiteitsbewijs, loonstrookje of ander bewijs van inkomen, bankafschrift en bewijs dat je lid bent van de ANWB.

Zorg ervoor dat je zorgvuldig omgaat met het gebruik van de creditcard om eventuele schulden te vermijden, net zoals bij elke andere creditcard. Een ANWB creditcard kan erg handig zijn voor online aankopen en buitenlandse reizen, maar alleen als je er verstandig mee omgaat.

Hoe verloopt het aanvraagproces voor een ANWB creditcard?

Benieuwd naar het aanvraagproces voor een ANWB creditcard? Laten we eens kijken hoe vlot en efficiënt het gaat. We gaan onderzoeken hoe lang het duurt voordat je de creditcard daadwerkelijk in handen hebt. Geen gedoe met overbodige details, we gaan meteen naar de kern van de zaak. Bereid je voor om verrast te worden door de feiten en cijfers die ik je straks zal presenteren.

Hoe lang duurt het voordat je de creditcard ontvangt?

Wanneer je een ANWB creditcard aanvraagt, wil je natuurlijk weten hoe lang het duurt voordat je de kaart in handen hebt. Na het afronden van het aanvraagproces kan je verwachten dat de verwerking tot drie weken in beslag neemt. Deze verwerkingstijd omvat de goedkeuring van creditcheck, de vervaardiging van de kaart en verzending naar jouw adres.

Je kunt de ANWB creditcard online of telefonisch via ANWB Creditcard Services aanvragen. Bij aankomst ontvang je een welkomstpakket met verdere informatie over gebruik en betaling. Het bedrijf stuurt elke maand een afschrift per post of als digitale notificatie.

Een andere optionele keuze is de ANWB Visa Silver Card, die standaard alle voordelen van een Classic Card biedt, maar ook extra incassobescherming, reis- en annuleringsverzekering en uitgebreidere internationale betalingsmogelijkheden zonder extra kosten.

Ten slotte kun je ook kiezen voor een meer geavanceerde variant: de ANWB Visa Gold Card. Als kaarthouder geniet je dan van exclusieve diensten zoals prioritair hulp bij schade of pech onderweg, noodzakelijke vervangende kleding of apparatuur, en medische repatriëring.

Om een ANWB creditcard aan te vragen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn en in Nederland wonen. Bovendien moeten alle vereiste persoonlijke documenten volledig ingevuld zijn bij indiening.

Als ANWB-lid heb je dus de keuze uit drie soorten creditcards. Verwacht je nieuwe kaart binnen maximaal 21 dagen.

Enkele feiten over “Welke Creditcard Kun Je Als ANWB Lid Aanvragen?”:

 • ✅ ANWB biedt verschillende creditcards aan, waaronder de Visa Classic Card, Visa Silver Card en Visa Gold Card. (Bron: ANWB)
 • ✅ De ANWB Visa Classic Card is de voordeligste optie met een jaarbijdrage van €16,00. (Bron: ANWB)
 • ✅ De ANWB Visa Silver Card biedt extra voordelen, zoals een langere aankoopverzekering van 270 dagen. (Bron: ANWB)
 • ✅ De ANWB Visa Gold Card biedt de meeste voordelen, zoals een aankoopverzekering van 365 dagen en uitgebreide autohuurverzekeringen. (Bron: ANWB)
 • ✅ Om in aanmerking te komen voor een ANWB creditcard moet je lid zijn van de ANWB, minimaal 18 jaar oud zijn, een netto maandinkomen van minimaal €1150,- hebben en in Nederland wonen. (Bron: ANWB)

Veelgestelde vragen Welke Creditcard Kun Je Als Anwb Lid Aanvragen?

1. Kan ik een creditcard aanvragen als ik ANWB-lid ben?

Ja, ANWB-leden kunnen een creditcard aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn, een vast netto maandinkomen hebben van minimaal €1.150,- en een Nederlands IBAN hebben.

2. Kan ik een ANWB creditcard aanvragen samen met een partner?

Ja, het is mogelijk om een extra creditcard aan te vragen voor je partner. Deze extra card heeft dezelfde voordelen en functies als je hoofdcard en de bestedingslimiet blijft hetzelfde. De aankopen worden apart vermeld op de rekeningoverzichten.

3. Wat zijn de kosten voor het hebben van een ANWB creditcard?

De kosten verschillen per type ANWB creditcard. De ANWB Visa Classic Card kost €16,- per jaar, de ANWB Visa Silver Card kost €4,50 per jaar en de ANWB Visa Gold Card heeft geen extra jaarlijkse kosten. Voor een Extra Card bij de ANWB Visa Classic Card betaal je €16,- per jaar.

4. Hoe lang duurt het voordat ik mijn ANWB creditcard ontvang?

Na goedkeuring van je aanvraag duurt het gemiddeld 10 werkdagen voordat je je creditcard ontvangt. Dit is inclusief het proces van identificatie, beoordeling en het verzenden van de creditcard.

5. Wat zijn de voordelen van de ANWB creditcards?

De ANWB creditcards bieden wereldwijd betaalgemak, verzekerd betalen, aankoopverzekeringen en extra voordelen zoals uitgebreide autohuurverzekeringen en contant noodgeld bij verlies van je creditcard in het buitenland. De ANWB Visa Gold Card biedt de meeste voordelen, zoals een aankoopverzekering van 365 dagen.

Lees ook:

Creditcard Bescherming: Wat Je Rechten Zijn

Creditcard bescherming is een belangrijk onderwerp om te begrijpen als je een creditcard bezit. Het verwijst naar de rechten en voordelen die je hebt als

Creditcard Aansprakelijkheid: Wie Betaalt de Rekening?

Eerste Sectie: Creditcard Aansprakelijkheid: Wie Betaalt de Rekening? Creditcard aansprakelijkheid is een belangrijk onderwerp om te begrijpen voor degenen die gebruik maken van creditcards. Het