Paysafecard kopen – de verschillende betaalmethodes

Via Paysafecard.com kun je gemakkelijk en veilig aankopen doen op het internet zonder een creditcard of iDeal te gebruiken. Je kunt een Paysafecard kopen via duizenden verkooppunten in Nederland. Hierbij koop je een pincode ter waarde van 10, 25, 50 of 100 euro. Deze kun je vervolgens uitgeven aan honderden verschillende diensten en webshops in binnen- en buitenland. Wellicht ken je Paysafe, het bedrijf achter de betaalkaart, nog niet. Dit bedrijf heeft enkele jaren geleden de Wallie-card overgenomen, maar de functies zijn hetzelfde. Je kunt veilig en anoniem betalen zonder jouw persoonlijke gegevens te gebruiken.

Via de website van het bedrijf maak je een account aan. Hier kun je de gekochte paysafe-pincodes beheren onder één account. Betalen kan online direct met je gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast heeft Paysafe ook een eigen Mastercard. Deze prepaid creditcard kun je net zo gemakkelijk gebruiken als een gewone creditcard en wordt overal geaccepteerd waar Mastercard geaccepteerd wordt. Via de bijbehorende app kun je daarnaast gemakkelijk je eigen rekening beheren op de smartphone of tablet.paysafecard

Paysafecard online kopen

Je kunt de betaalkaart van Paysafe kopen bij de verschillende verkooppunten in de winkelstraat, maar wil je jouw tegoed opwaarderen zonder het huis uit te hoeven? Dat kan! Je kunt namelijk ook je Paysafecard online kopen. Het bedrijf achter de betaalkaart werkt samen met Epin. Hier kun je direct inloggen met je toegangsgegevens voor de betaalkaart en vervolgens direct online tegoed kopen. Deze wordt vervolgens direct bijgeschreven op je account. Kies uit de betaalmethodes iDeal of SOFORT.

Kaart aanschaffen via sms

Een Paysafecard kopen met sms is helaas niet mogelijk. Wel kun je een paysafe-pincode online kopen via bijvoorbeeld iDeal. Vervolgens ontvang je de persoonlijke pincode via e-mail of sms. Deze pincode voeg je vervolgens toe aan je eigen account om het saldo op te waarderen.

paysafecard

Paysafecard kopen met PayPal

Een Paysafecard kopen met PayPal kan op verschillende websites waar je de kaart online kunt kopen. Daarnaast kun je de Paysafe Mastercard ook toevoegen aan jouw PayPal-rekening. Zo kun je met de kaart van Paysafe via PayPal betalen.

Paysafecard kopen met AfterPay

Via AfterPay kun je achteraf betalen. Zo kun je nu al iets bestellen (en ontvangen) en pas over 14 dagen betalen. Verschillende websites bieden de mogelijkheid om een Paysafecard te kopen met AfterPay. Na het kiezen van deze betaalmethode ontvang je direct jouw nieuwe pincode. Via AfterPay ontvang je vervolgens een factuur. Deze moet je binnen 14 dagen betalen.

Kopen met telefoon

Een mobiele telefoon werkt tegenwoordig net zo goed als een computer of laptop. Dit betekent dat je ook een Paysafecard kunt kopen met de telefoon. Surf op de mobiele telefoon naar een online verkooppunt van je keuze om direct een nieuwe Paysafe-pincode te kopen.

Paysafecard kopen met automatische incasso

Het is niet mogelijk om een Paysafecard te kopen met automatische incasso. Het is geen maandelijks abonnement wat automatisch afgeschreven kan worden. Je koopt een nieuwe pincode als je daar behoefte aan hebt.

sample kaart

Achteraf betalen

Achteraf betalen is tegenwoordig bij steeds minder webshops te vinden. Het risico is voor de kleinere webshops simpelweg te groot. Wel zien we steeds meer webshops die komen met de betaalmethode AfterPay. Voor de klant werkt dit echter precies hetzelfde. Er zijn verschillende webshops die het mogelijk maken om een Paysafecard achteraf te betalen via AfterPay. Je koopt het product en ontvangt de pincode. Via AfterPay ontvang je vervolgens een factuur die binnen 14 dagen betaald moet worden.

Paysafecard opwaarderen

Jouw Paysafecard opwaarderen kan gemakkelijk via jouw eigen account. Je kunt direct het tegoed opwaarderen via Epin. Je kunt hierbij kiezen om op te waarderen via iDeal of SOFORT. Daarnaast kun je ook naar de winkel gaan om een nieuwe kaart te kopen. In feite koop je dan een pincode. Deze voeg je vervolgens toe aan je paysafe-account om het tegoed op te waarderen.

Gratis Paysafecard

Wie wil er nu niet gratis in het bezit komen van een prepaid creditcard van Paysafe? Er zijn regelmatig acties van bedrijven om deze betaalkaart te winnen. Doe mee aan winacties of deel jouw mening via enquêtes. Onder de deelnemers worden dan een aantal van deze betaalkaarten verdeeld. Let op dat er vaak een aantal regels aan het gebruik van deze gewonnen betaalkaart gebonden is. Vaak is er een bepaalde datum tot wanneer je de kaart kunt gebruiken en in sommige gevallen kun je deze ook alleen inwisselen bij het bedrijf waar je de kaart hebt gewonnen.

Daarnaast zijn er ook websites waarbij je de betaalkaart koopt met je persoonlijke gegevens. Door mee te werken aan marketingacties kun je punten sparen. De gespaarde punten kun je vervolgens uitgeven aan bijvoorbeeld de Paysafe-creditcard. Vraag je echter wel af of je dit wilt, want een Paysafecard laat je veilig en anoniem betalen. Door punten te sparen met je persoonlijke gegevens hef je dit in zijn geheel weer op.AfterPay

Lees ook:

Creditcard Bescherming: Wat Je Rechten Zijn

Creditcard bescherming is een belangrijk onderwerp om te begrijpen als je een creditcard bezit. Het verwijst naar de rechten en voordelen die je hebt als

Creditcard Aansprakelijkheid: Wie Betaalt de Rekening?

Eerste Sectie: Creditcard Aansprakelijkheid: Wie Betaalt de Rekening? Creditcard aansprakelijkheid is een belangrijk onderwerp om te begrijpen voor degenen die gebruik maken van creditcards. Het